Despre mine

Totul a început într-o zi însorită şi pastelată de toamnă, într-o plimbare de relaxare pe înălţimile defileului Crişului Repede. Imortalizând natura în toate ipostazele ei, s-a aprins pasiunea mea pentru fotografie. De la roua dimineţii, până la spiritul rural şi sălbăticia naturii, am pozat tot ce-am considerat a fi frumos, delicat, unic. Astfel, am ajuns să mă perfecţionez pe zi ce trece si să urmăresc subiecte tot mai interesante, tot mai provocatoare. Şi-am continuat aşa vreme de mulţi ani, până când am considerat că pasiunea mea trebuie să se materializeze şi în sufletele altora, nu doar în al meu.

Astăzi, probabil lumea mă vede ca pe “un ciudat care se întinde pe jos ca să facă o poză”. Ştiţi cum e, obiceiurile vechi mor greu. Iar, la final, când fotografiile realizate de mine aduc un zâmbet şi o mulţumire deplină, ştiu că a meritat.

Viaţa e scurtă, mult prea scurtă ca să nu imortalizăm momentele importante. Dacă singurele lucruri care ne rămân sunt amintirile, de ce să nu le apreciem cum se cuvine ? Dar cum în această artă cuvintele sunt de prisos, las portofoliul meu să vorbească.

pic1a

Advertisements
%d bloggers like this: